Beleef het pure, boek direct
 

Tips met kids

Camping De Weyert is een kind vriendelijke camping. Naast een speeltuin hebben we ook een overdekte recreatie hal. In de recreatiehal vindt u speeltoestellen en een tafeltennistafel. Ook in de omgeving valt er genoeg te doen met uw kinderen:

Joytime

Joytime Grollo is klim- en outdoorbelevingspark. Klimmen, boogschieten, vlottenbouwen, survivallen, kanoenen, er valt hier werkelijk van alles te beleven!

Boomkroonpad

Hoog tussen de bomen op de Hondsrug ligt het Boomkroonpad. Een pad van 125 meter lang. Vanuit de worteltunnel loop je tussen de bomen door naar een punt van 22,5 meter hoog. Vlak bij het Boomkroonpad vindt u ook het Lorkenspeelbos. In bomen klauteren, hutten bouwen, met takkensjouwen, het kan hier allemaal!

Mammoetpad

In Borger is door de gemeente Borger-Odoorn een speciaal fiets-/wandelpad ontworpen van de Buinerbrug tot aan het Hunebedcentrum, die de naam Mammoetpad heeft gekregen. De route is ruim 800 meter lang. Naast deze route kunt u ook een kijkje nemen in het Hunebedcentrum. Hier valt van alles te ontdekken en te beleven.

Rijk der kabouters

Al wandelend over de kronkelpaadjes van het Rijk der Kabouters ontmoet u ruim tweehonderd kabouters. Nee, deze dwergjes bestaan niet alleen in sprookjes. In het Drentse Eext hebben de kabouters een echt thuis gevonden.

Kabouterland

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Een leuke dag uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten. Hier is echt van alles te beleven!

Wildlands Advanture Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoor pretpark van Nederland!

Schaapskooi Balloërveld

De schaapskudde van het Balloërveld is met 400 Drentse heideschapen de grootste kudde van Drenthe. Dagelijks trekt de herder met de kudde het heideveld op. Op het informatiepaneel bij de schaapskooi wordt iedere dag gemeld waar de kudde op die dag te vinden is.