Kom bij ons kamperen en ervaar de schoonheid van de Drentse natuur.

Natuurcamping Nationaal Landschap Drentse Aa.

Direct vanaf het natuurkampeerterrein kunt u prachtige fietstochten maken door Drenthe met o.a. ongekende Drentse natuur en fietsmogelijkheden. We hebben comfortabele kampeerruimte voor camper, caravan, tent, of vouwwagen met water, afvoer, elektra en WiFi op de plaats. Aan de rand van het sfeervolle brinkdorp Rolde, vlak naast het beroemde Balloërveld. Het dorp Rolde heeft een klein winkelcentrum, cafés en een aantal eetgelegenheden. De camping ligt direct aan het Pieterpad, Etappe 4 en 5. Op slechts 5 km van Assen met winkels, restaurants, musea, TT Circuit Assen en meer.

Geniet van ruime en comfortabele kampeerplaatsen

De camping ligt in midden Drenthe, een iets hoger gelegen deel van de provincie Drenthe. Het natuurkampeerterrein ligt op zandgrond, wat erg prettig is voor kampeerders, omdat wij hierdoor weinig tot geen last hebben van te natte kampeervelden. Kampeer met je tent, caravan of camper op goed onderhouden en mooi aangelegd kampeerterrein van 5,5 ha. Indien gewenst vanaf het kampeerterrein uitzicht op een speelterreintje, waar de kleintjes zich op een veilige manier kunnen vermaken.

Alle kampeerplaatsen zijn uitgerust met:

Water, riool en stroom
en natuurlijk heb je WIFI op de camping

Schoon en verzorgd sanitair gebouw en vers gebakken broodjes en boodschappen

Op de camping zijn twee verwarmde en schone sanitair gebouwen met ondermeer: afsluitbare wascabines en wasserette met moderne apparatuur als ook een droogtrommel en centrifuge. Douchen kost € 0,50.

Vanaf de camping loop je zo naar het sfeervolle gezellige vakantieplaatsje Rolde. Op 500 meter vind je al een supermarkt, bakker, slager, groenteman en diverse andere winkels.